Otroške sobeNOTRANJA OPREMA PO MERI

Otroške sobe lahko spremenimo v živahen domišljijski prostor številnih barv in vzorcev, v katerem bo otrok iskal navdih za igro

Sobo lahko popestrimo s pohištvom oz. posteljo posebnih oblik, npr. mladinsko posteljo AVTO ali posteljo GASILSKI AVTO. Priporočamo nizke elemente, prilagojene otrokovi višini, elemente, s katerih bo lahko stvari dosegel sam in jih tja, kamor sodijo, tudi sam pospravil. Če vam primanjkuje prostora, predlagamo izbiro predalčnih elementov, kontnih ali visečih elementov ter denimo pisalne mize s predalčnikom po meri. Izdelujemo jih furniranih plošč bukve z masivnim robom in so na voljo v različnih barvah.

Galerija

Hitri kontakt

M: 031 609 916 E: info@benko-notranja-oprema.si

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.